„Много се радвам, че присъствах, веднага усетих благотворното въздействие на техниките и ще се радвам отново да участвам. Невероятно е усещането, когато разбереш, че можеш да трансформираш живота в положителна насока, което те връща към автентичната ти същност.“ (Деница)

„Благодаря! Чувствам се много добре. Отпочинах и смятам да работя с упражненията за изграждане на нови връзки в мозъка в определени ситуации и да използвам някои от тях в екипа си. Благодаря!“ (Латинка Генчева)

„С отлични впечатления съм. Убедена съм, че ползата за мен ще е много голяма. Радвам се, че се запознах със Сиси и останалите хора в групата. Мисля, че за пръв път си отпуснах душата. Благодаря за всичко.“ (Гинка Петрова)

„Много съм доволна. Колебаех се дали да участвам, но не се съмнявам, че направих правилния избор, за да си отпочина и да се заредя за новата седмица.“ (Мариана Господинова)

„Началото е поставено!“ (Марин Маринов)

„От сърце се смях, Сиси 🙂 Благодаря ти! Беше прекрасно! Дори по време на сесията ми се схванаха лицевите мускули от смях 🙂 Надявам се повече хора да се смеят и да са щастливи! Благодаря, че работиш за каузата!“

„Семинарът беше проведен професионално и полазата от него е голяма. Почувствах се заредена емоционално и бях като пречистена.“ (Ц.Ц.)

Много добре ми подейства, чувствам се добре и в хармония със себе си, по-лесно успявам да комуникирам с хората; много добре ми действа за разрешаването и приемането на проблемите, много повече се смея на себе си и не се критикувам прекалено много. Искам да се видим пак:)“ (Бонка Радева)

Заниманията със Силвия са много ценни. Освен, че научавам полезни и приятни неща, се чувствам вдъхновен за практикуване и преподаване на йога на смеха. Благодаря 🙂“ (Георги Яръмов)

Супер прекрасен семинар! Искам пак! Прекрасно е да видя как се отпускат хората и очите им заблестяват. И с мен така се получава 🙂 Сиси, благодаря ти! С обич, Ели“ (Елица Йоргова)

„Много ми хареса. Беше весело и различно, изпълващо с положителна енергия събитие. Забавлявах се от сърце. Благодаря!“ (А.Т.)

„Не очаквах да бъде толкова забавляващо и разтоварващо, колкото всъщност се оказа. Чувствам се доста бодра и свежа, което мисля че е чувството и на всички присъстващи.“ (Ясмин Абдулдайем)

„Много полезно за мен беше участието ми в семинара. И много приятно. Определено по-лесно и забавно ще прекарвам времето си занапред. Благодаря ти, Сиси! Проблемите ми ще бъдат преодолими благодарение на това, на което ме научи днес! Още веднъж благодаря…!“ (Силвия Джамова)

„Супер яко е. Много работят нещата, препоръчвам на всеки, който обича да се смее или пък е забравил, да пробва йога на смеха. Толкова е лесно, а има такъв ефект:)“(Б.С.)

„Досега не бях обръщала внимание на смеха като фактор – особено важен! Смятам, че оттук насетне ще търся повече смях и ще се надсмивам на ситуации, които са ме тревожили преди. Вярна е поговорката – светът е оцелял, защото се е смял! Благодаря за това преживяване!“ (Елица Петрова)

„Мероприятието беше едно изключително зареждащо, освобождаващо и надграждащо преживяване. Изключително полезно и образователно, същевременно невероятно весело и приятно оползотворено време. Абе прекрасно :)“ (Христина Киримидчиева)

„Много съм доволна от посещението си на този семинар. Усещането е невероятно – толкова позитивизъм и спокойствие. Очарована съм от Сиси за усилието й да се почувствам така.“ (Ваня Абдулдайем)

„Участието в семинара ме изпълни с радост, лекота и увереност в красотата на живота. Дните ни са прекрасни, когато са изпълнени с искрен смях. Дано повече хора осъзнават това, което могат да променят сами и да се радват на живота си.“(Марияна)

„Разтоварващо, зареждащо, интересно и стимулиращо преживяване. Освободих се от емоции и ограничения на ума. Сега съм просто чист смях. Благодаря!“ (Анет)

„Чувствам се по-добра и по-красива. Харесвам Силвия, защото освен, че ме научи да се смея повече, ме научи и как да обичам хората около себе си (не знам дали се научих, но ми харесва как тя го прави :)“ (П.Б.)

„Благодаря, Сиси! Чувствам се много олекнала и смятам, че намерих решения за някой неща, които ме тормозиха напоследък.“ (Н. Р.)

„Това беше един изключителен семинар, който учи хората да бъдат себе си и да бъдат естествени“ (З.М.)

„Безусловното, спонтанно и искрено разсмиване са лек за ума, душата и тялото. След йога на смеха със Сиси се чувствам по-лека и извисена. Виждам света и хората в цветове и музика. Благодаря! :)“ (Диана Банчева)

„Йога на смеха е много полезно и забавно преживяване. Научих за себе си нови неща, включително как да се отпускам и преодолявам бариерите си по-лесно. Вкъщи вземам и добри идеи как да се смея с моя малък син още повече и да общувам по-пълноценно с детето в себе си. Благодаря“ (Мартина Атанасова)