Знаете ли, че съществува „Синдром на фантомното звънене“? Това е когато ни се струва, че телефонът ни звъни, а се оказва че не е така.

В днешно време сме много свързани с мобилните си телефони и се притесняваме да не пропуснем някое обаждане. Мелодията на телефона е важен сигнал, който за много хора се превръща в източник на срес. Например често се случва, като чуем телефона да звъни, но не можем да го вдигнем, да изпитваме вътрешно притеснение.

За да променим това, ви предлагаме да поканите своите приятели и да се включите заедно в кампанията „СМЕХОФОН“!

Сложете запис на смях за мелодия на телефона си! Всеки път, щом телефонът ви звънне, ще се развеселявате и ще се заразявате от чутия смях! А ако искате да стане още по-забавно, може да не вдигате веднага, а да оставите смехът да зарази и тези покрай вас 🙂

1. Можете да се възползвате от готовото приложение за Андроид „Funny Laugh Ringtones“

2. Можете да запишете собствения си смях и да ни го изпратите, за да го добавим към списъка!

3. Можете да изтеглите някои от нашите предложения, които сме записали по време на сесии по йога на смеха:

Мелодия 1

Мелодия 2

Мелодия 3

Мелодия 4

Мелодия 5

Мелодия 6

Поканете и приятели, нека да превърнем всеки телефон в Смехофон!

Инициатива на Йога на смеха България

Силвия Ганева е основател на движението за йога на смеха в България, обучавала се при основателя на йога на смеха Мадан Катария в Бангалор, Индия. От 2010 г. тя разпространява йога на смеха в България и провежда десетки обучения за инструктори, като придобива голям опит във воденето на стотици сесии с различни социални групи, включително и в много организации под формата на тиймбилдинг, както и индивидуални сесии. Отличена е от международната асоциация по йога на смеха със сертификат Laughter Ambassador за изключителни заслуги в разпространението на йога на смеха.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *