14 юни 2024    11:30 - 12:00

Започваме новата година с нова инициатива –  Онлайн сесии по йога на смеха!

Сесиите ще бъдат:

Всеки вторник от 12.30 ч и

Всеки петък от 11.30 ч.

 с продължителност 30 минути.

Всеки може да се включи в нашия онлайн клуб по смях 🙂 

Смехът зарежда тялото с хормони на щастието, поддържа ни в добро настроение и ни помага да посрещаме трудностите с по-голяма лекота.

Йога на смеха е практика, която съчетава специални упражнения за смях и упражнения за дишане. Тя ни помага да се почувстваме по-ведри, по-спокойни и да видим живота от смешната гледна точка.

Ако искате да участвате в онлайн сесии по йога на смеха, регистрирайте се през формата по-долу на страницата и ще ви изпратя допълнителни подробности за включване.

Следваща сесия: 14 юни 2024, петък, 11.30 – 12.00 ч.

Място: Онлайн (подробности ще получите след регистрация)

Такса за участие: Дарение

Водещ: Силвия Ганева

 


ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА ТОВА СЪБИТИЕ

Резервациите за това събитие са затворени.

Силвия Ганева е основател на движението за йога на смеха в България, обучавала се при основателя на йога на смеха Мадан Катария в Бангалор, Индия. От 2010 г. тя разпространява йога на смеха в България и провежда десетки обучения за инструктори, като придобива голям опит във воденето на стотици сесии с различни социални групи, включително и в много организации под формата на тиймбилдинг, както и индивидуални сесии. Отличена е от международната асоциация по йога на смеха със сертификат Laughter Ambassador за изключителни заслуги в разпространението на йога на смеха.

5 Thoughts on “Онлайн сесия по Йога на смеха”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *