Магазинче

Тениски с дървото на смеха

Можете да подкрепите движението за йога на смеха в България, като носите тениска с дървото на смеха.

Символиката на дървото е, че всички ние сме като клони на едно дърво с общ корен. Всеки от нас може да разпространява смях и радост сред останалите, но всички ние сме едно цяло.

Надписът на тениската гласи "Just smile." (в превод - "Просто се усмихни."), както и "Laughter Yoga Bulgaria" -  "Йога на смеха България". Надписът е на английски език, за да можем да ги носим дори когато гостуваме на някой клуб в съседна държава.

Белият цвят символизира чистота в мислите, действията и думите. Тениската е памучна, с много добро качество, като мъжките са прави, а дамските - вталени. Има голямо разнообразие от размери.

Носейки тази тениска, вие помагате на посланието за мир чрез радост и смях да достигне до повече хора. Помагате и на движението за йога на смеха да се развива и да се разпространява все по-далеч! ... вижте повече

 

Диск с видео уроци по йога на смеха

Дискът включва:
- Обяснение какво е йога на смеха
- Въвеждащи разгряващи упражнения, които имат за цел да повишат игривостта и спонтанността на тялото
- 30 упражнения за смях, които ще ви дадат възможност да се смеете продължително - така смехът е най-полезен!
- 3 дихателни техники, които да ви балансират и заредят със спокойствие

Тези видео уроци може да практикувате вкъщи, с приятели или просто да направите подарък на някого... вижте повече

 

Значки

Варианти за значки:

- "Сертифициран инструктор по йога на смеха" (само за преминали курса на обучение)
- Логото на йога на смеха - спирала от "хо хо ха ха ха". Логото символизира идеята, че смехът се заражда отвътре и се разгръща и нараства все повече и повече. Има три варианта за цвят - червен, зелен и син.
- "Питай ме какво е йога на смеха" - един чудесен повод да споделите с приятели за чудото на смеха и да ги поканите да се присъединят към вас.

...вижте повече