НОВО: Консултации по Смехотерапия

СМЯХ, РАДОСТ И ЛЕКОТА

Когато сме щастливи, смехът и радостта присъстват ежедневно в живота ни. Често обаче стигаме до момент, в който усещаме, че сме загубили тази безгрижност, която сме имали преди. Все по-рядко се случва да си намерим повод да се смеем дълго и от сърце. Именно затова разработихме тези консултации по смехотерапия. Те включват различни техники и методи, чрез които да си възвърнем отново естественото състояние на смях и радост.

Теми, с които ще се занимаваме по време на нашите срещи по смехотерапия:
::  Как да изпитвам отново лекота и радост в ежедневието?
::  Как да развия здравословна вяра и оптимизъм в живота?
::  Как да излекувам живота си и да постигна високо ниво на съзнание?
::  Как да развия своя потенциал и да правя това, което харесвам и обичам?
::  Как да възстановя връзката си с източника на здраве и хармония?
::  С какви ресурси разполагам, за да постигна това?

По време на консултациите ще използваме:

ЙОГА НА СМЕХА

Йога на смеха е вид смехотерапия, която е популярна по цял свят в над 100 държави. С нея ще се смеем продължително, без дори да е необходима нито една шега или виц. Благодарение на специално разработените упражнения за смях и дихателните техники, йога на смеха ще събуди във вас оптимизма и желанието да се радвате на живота.

Ефекти от йога на смеха:
- помага ни да се справяме лесно със стреса на ежедневието
- повишава се самочувствието и по-лесно се преодоляват задръжките
- подпомага преодоляването на страх, депресия и безпокоство
- повишава осъзнатостта и емоционалната интелигентност
- води до усещане за вътрешен мир

Повече за йога на смеха и ползите от нея вижте тук.

КОУЧИНГ

Коучингът е метод, при който с помощта на правилните въпроси достигаме до неподозирани ресурси и отговори вътре в нас. Добрите въпроси стимулират нашето мислене в неочаквани за нас посоки.

OIDA ТЕРАПИЯ

OIDA Терапия е практически метод за постигането на “динамично здраве”, задоволяващо био-психо-сициално-духовните потребности на личността. Благодарение на теоретичната ѝ основа – Вечната психология (Perennial Psychology), OIDA предоставя инструменти за справяне с тревожността и ежедневните трудности.

Водещ - Силвия Ганева
Силвия Ганева е основател на движението по йога на смеха в България. През 2010 г. се обучава при основателя на йога на смеха д-р Мадан Катария за CLYT (Certified Laughter Yoga Teacher) и пренася практиката от Индия у нас. Оттогава провежда обучения за инструктори по йога на смеха от над 30 български града. Организатор е на първия клуб по смях в България - Фрейле - и непрестанно разпространява йога на смеха в различни институции, фирми, фестивали и социални клубове. Преминала е обучение за фокусиран към решение коучинг и OIDA терапия.

Цена: 30 лв. за консултация

Продължителност: 60 - 90 мин.

Място на провеждане: Център Фрейле, бул. Сливница 188 вх.А ет.7

За записване: тел. 0883 39 59 78 или info@laughteryoga.bg