Обратна връзка от тийм билдинг на медицински сестри, лекуващи онкоболни

Благодаря на организаторите за тези два хубави дни. Сесиите бяха забавни и разтоварващи от нашето трудно и стресиращо ежедневие. Чудесно би било, ако по-често се случват такива срещи.

***

Младите хора се стараеха много. Беше всичко обмислено преди това. Всички се стараеха да релаксираме изцяло. Забравихме частния си живот и се отпуснахме да си отпочинем изцяло. Много интересно беше лекуването на стреса със смях. Много ми хареса, защото освобождава психиката и човек се чувства по-освободен и олекнал.

***

Благодаря на организаторите за проведения курс, почувствах се по-освободена, отпочинала, релаксирана. Курсът бе много полезен за мен, опознах много колеги, почувствах ги по-близки.

***

Отминалият ден беше емоционално положително зареден за мен, разнообразен и различен от предишните работни дни.

***

Ден с много смях, веселие и положителни емоции.

***

Благодаря на организаторите на семинара за това, че намериха начин да отделят внимание на специалистите по здравни грижи. Голяма част от нас не намират време и средства да се погрижат за себе си. Имахме нужда от релаксация, която вие ни осигурихте по един нестандартен за нас начин. Благодаря на младите хора, които ни забавляваха и ни приеха такива, каквито сме.