17 ноември 2014 - 23 ноември 2014    00:00

Йога на смеха ще бъде част от програмата на кампанията “Да бъдеш Баща”.

В рамките на Седмица на бащата 17-23 ноември 2014, част от клубовете участници във фестивала Фамилатлон ще отворят вратите си за всички бащи, които искат да изпробват нещо ново и вдъхновяващо заедно с децата си. Разбира се, майките са добре дошли.

“Седмица на Бащата” е инициатива в рамките на националната кампания „Да бъдеш Баща“, чиято цел е да привлече общественото внимание към ползите от активното участие на бащите (и важните за детето мъже) в живота на децата за създаване на семейна среда без насилие и за пълноценно развитие на детето. Резултатите от работата на учители и психолози и данни от международни проучвания показват, че децата с грижовни и отдадени на семейството бащи имат по-добра самооценка, по-висока мотивация за учене, по-рядко изпитват стрес и по-рядко проявяват или стават жертви на насилие.

Сесията по йога на смеха в рамките на инициативата ще се проведе в Сряда, 19-ти Ноември от 17.00 до 18.00 ч.


Силвия Ганева е преподавател по йога на смеха и основател на център Фрейле. От 2010 година се занимава със прилагането на смехотерапия в различни групи, организации и под формата на индивидуална работа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *