11 февруари 2023    15:00 - 19:00

Каня ви на едно много забавно преживяване – обучение за игри за разчупване на леда!

Тези игри са харесвани от всички, водят до много смях и помагат на хората да се отпуснат и да се забавляват. В моята практика като инструктор по йога на смеха разчитам изключително много на тях за успеха на сесиите.

Ще се съберем да ви покажа около 40 такива игри, които съм събрала през годините. Ще ви дам насоки за това кои игри за кои ситуации и кои хора са подходящи.

Обучението е отворено за всеки, който иска да се позабавлява и да се посмее от сърце 🙂 Ако пък сте водещ на групова практика или обучител, това ще е чудесно допълнение към вашите инструменти 🙂

11 февруари 2023, 15.00 – 19.00 ч.

Място на провеждане: гр. София, ул. Цар Симеон 13, ет. 1 – Ателие „Радика“

Такса: 80 лв.

Водещ: Силвия Ганева, основател на движението за йога на смеха в България, сертифициран учител по йога на смеха (CLYT), обучавала се при основателя на йога на смеха Мадан Катария в Бангалор, Индия, с 12 годишен опит във воденето на йога на смеха.

Предварително записване на тел. 0883395978 или директно през формата по-долу на страницата.


ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА ТОВА СЪБИТИЕ

Резервациите за това събитие са затворени.

Силвия Ганева е преподавател по йога на смеха и основател на център Фрейле. От 2010 година се занимава със прилагането на смехотерапия в различни групи, организации и под формата на индивидуална работа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *